RUMORED BUZZ ON خواص عسل

Rumored Buzz on خواص عسل

Rumored Buzz on خواص عسل

Blog Article

با مصرف منظم عسل، ممکن است زمان بهبودی از بیماری های تنفسی ناشی از عفونت ها کاهش یابد.

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

اگر چه عسل طبیعی تاریخ انقضا ندارد و حتی بعد چندین سال هم فاسد نمی‌شود اما این به آن معنا نیست که خواص این ماده نیز در طول سالیان تغییر نمی‌کند.

خوشحال می‌شویم اگر شما هم تجربه ای از بهرمندی از خواص عسل دارید با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.

بسته به اینکه زنبور از شهد چه گیاهی تغذیه کرده باشد و عسل برای کدام منطقه‌ جغرافیای باشد مقادیر بالا می‌تواند در یک بازه متغیر باشد.

این باکتری می تواند به تولید توکسین هایی که سمی هستند منجر شود. بنابراین، نگهداری مناسب عسل و جلوگیری از آلودگی آن بسیار مهم است.

عسل‌های تقلبی موجود، نه تنها به سلامت شما کمک نمی‌کنند بلکه ممکن است باعث بیماری‌های جدی نظیر دیابت شود.

در مورد خواص عسل برای مردان باید بگویم که برخی از تحقیقات نشان دهنده خواص ویژه‌ای برای مردان هستند website که از جمله‌‌ی آن می‌توان به تقویت قوای جنسی مردان اشاره کرد.

بنابراین عسل را نمی‌توان از روش‌های معمول و متداول به درستی کیفیت‌سنجی کرد. بهترین راه و در واقع تنها راه تشخیص عسل طبیعی از تقلبی، آزمایش عسل در آزمایشگاه است.

[۵۷] سازمان جهانی بهداشت عسل را به‌عنوان درمانی برای سرفه و گلودرد، از جمله برای کودکان، توصیه می‌کند.[۵۸] این سازمان، به عسل به‌عنوان تسکین‌دهنده و ماده‌ای که تحریک و التهاب را کاهش می‌دهد، اعتقاد دارد که به تسکین سرفه به دلیل استفاده از عسل به‌عنوان یک غشای محافظتی بر روی گلو کمک می‌کند.[نیازمند منبع]

نحوه‌‌ی استفاده: کافی است مقداری عسل بر روی محل زخم یا سوختگی بمالید (تمامی سطح را بپوشاند) و آن را با گاز استریل ببندید و هر روز پانسمان را عوض کنید.

همچنین، عسل طبیعی باید بدون افزودن مواد شیمیایی و پردازش های شدید باشد تا خواص و ارزش های آن حفظ شود.

عسل دارای خواص ضد التهابی، آنتی باکتریایی، و آنتی آکسیدانی است که می تواند به تسکین علائم این بیماری ها کمک کند.

آژانس نظارتی داروها و محصولات بهداشتی بریتانیا توصیه می‌کند از دادن داروهای داروهای بدون نسخه سرفه و سرماخوردگی به کودکان زیر شش سال خودداری شود و پیشنهاد می‌کند "داروی خانگی حاوی عسل و لیمو احتمالاً به همان اندازه مفید و بی‌خطرتر است. این آژانس همچنین هشدار می‌دهد که به‌دلیل خطر ابتلا به بوتولیسم، نباید عسل به نوزاد داده شود.

Report this page